Оборудване и инструменти

Sound Circle предоставя помещения, оборудвани с техника, отговаряща на всички условия за провеждане на индивидуални и групови музикални занимания. За ваше удобство сме осигурили достъп до Wi-Fi интернет, както и стационарни компютри във всяка от учебните стаи.

Ние знаем, че не е лесно цял ден да носите със себе си акустична, електрическа или бас китара. Ето защо сме се погрижили да осигурим необходимите музикални инструменти тук при нас.

Понякога е невъзможно да се упражнявате вкъщи, особено когато става въпрос за барабани. Ние имаме решение – като клиенти на Sound Circle, репетиционната зала на Pacific Studio е на ваше разположение на преференциални цени.

Помислили сме и за тези от вас, които все още не са сигурни дали свиренето на китара е моментно увлечение или дълготрайно приятелство. При определени условия можете да вземете от нас инструмент под наем и така да отложите една скъпа или ненужна инвестиция.

В нашата галерия по-долу, може да разгледате част от инструментите, които са на разположение на учениците в школа Sound Circle.

Галерия