Нашите учители

Селма Чурукова

Пиано

Селма Чурукова

За Селма музиката е един красив, алтернативен свят, в който често хората се разбират без думи. Като преподавател би искала да споделя музикалния си опит с деца и възрастни, които имат желание да се научат "да говорят" на езика на музиката.

Гьорги Георгиев – Áнтика

Пеене

Гьорги Георгиев – Áнтика

Гьорги Георгиев се занимава с музика и театър, сценична реч и пеене. Театралното му образование, работилниците и ателиетата, в които е участвал култивират в него умения и техники, които работят в синергия.

Александър Каланов - Преподавател по Бас Китара

Бас Китара

Александър Каланов

Основател на Музикална школа „Sound Circle” и съсобственик на звукозаписно студио „Pacific Studio”, Александър има вече 20 години опит като бас китарист и преподавател

Kiriana Avronieva

Рисуване

Киряна Аврониева

Според Кики изкуството е свобода, там трябва да се подхожда с любопитството, което децата притежават.

Николай Тошев

Барабани

Николай Тошев

За мен музиката е себеизразяване и комуникация на по-високо равнище. Чрез музиката можем да изразим чувства и емоции, за които думите не биха ни стигнали.

Любомира Павлова "Лира"

Народно пеене

Любомира Павлова – Lyrra

Любомира Павлова с огромно удоволствие се заема със задача да предаде своите музикални умения в сферата на българския фолклор на малки и големи, желаещи да се развиват и предават силата на българския фолклор в България и по света!

Мира Каланова

Рисуване

Мира Каланова

Мира вярва, че талантът е божествената частица във всеки човек и затова трябва да се уважава, а това става само чрез много грижа, постоянство и труд.