Контакти

Свържете се с нас

  ЧЗВ?

  ЧЗВ не е  тайна организация, а нашият раздел за често задавани въпроси. Проверихте ли дали не сме отговорили вече на някое ваше съмнение или въпрос?

  Най-бързият вариант е да се обадите на нашия телефон +359 887 615 954 и ние с радост ще обсъдим желаните часове и инструменти, които ви интересуват.

  Ако личният контакт ви притеснява, това не е проблем, защото можете да използвате и нашата форма за онлайн записвания.

  Ако пък предпочитате да ни напишете мейл или просто да споделите нещо с нас, моля използвайте формата в ляво и ние с удоволствие ще се отзовем

  Ние предлагаме уроци както за напълно начинаещи, така и за средно напреднали и напреднали музиканти и певци. Дори да искате да усъвършенствате допълнително някакво ваше умение, нашите преподаватели с радост ще се отзоват и ще ви помогнат да достигнете желаното от вас ниво.

  Доказано е, че музиката има много блаоприятен ефект върху всички възрасти, и затова при нас няма възрастови ограничения. Въпреки всичко трябва да се има предвид, че обикновенно децата започват да стават по-съсредоточени и последователни около 4-5 годишна възраст, и това е препоръчителният минимум за започване на уроци по музикален инструмент.

  Разбира се. Това зависи само и единствено от вас. Ние ще се радваме ако развивате повече от един свой музикален талант напътствани от нашите учители.