Учебни зали

Галерия

Школа Sound Circle е разположена на четвъртият етаж на Бизнес Център Витоша. Разполага с просторна приемна, три учебни зали за индивидуални уроци и една  учебна зала за групови и индивидуални занимания. Всички зали са светли, топли и уютни. Огромните панорамни прозорци осигуряват прекрасна гледка към Витоша, допълваща доброто ви настроение по време на занимания в школа Sound Circle.

Непосредствено до учебните зали на Sound Circle се намира и професионално звукозаписно студио Pacific Studio, предоставящо обширната си зала за нуждите на школата. Тази специална зала за занимания позволява учениците ни да се потопят в атмосферата на едно истинско звукозаписно студио.

  • Барабани - Учебни зали в Музикална Школа Sound Circle
  • Работен кът с компютър - Учебни зали в музикална школа Sound Circle
  • Китари и китарни кубета - Учебни зали в Музикална Школа Sound Circle
  • Китара и пиано в учебна зала за уроци по пиано - Учебни Зали в Школа Школа Sound Circle
  • Пиано, китари и китарно кубе в учебна зала за уроци по пеене - Школа Sound Circle
  • Звукозаписно стуио Pacific Studio - Партньор на музикална школа Sound Circle
  • Звукозаписно стуио Pacific Studio - Партньор на музикална школа Sound Circle

Ако се придвижвате с автомобил може да паркирате на Зелена зона или да използвате платения вътрешен паркинг към сградата на бизнес центъра. Метростанция „Витоша” е само на две минути пеша от музикална школа Sound Circle, както и спирките на автобусни линии 64, 65, 66, 83, 88, 93, 98, 120, 122, и обръщалото на трамвайна линия N:10. В непосредствена близост до школа  Sound Circle се намира Mall Paradise Center, предлагащ добра възможност за родителите на нашите по-малки ученици да разпуснат или наваксат с покупките.