За Нас

 

В основата на музикална школа SoundCircle стоят Александър Каланов и Адриан Ангелов. Идеята за школата се заражда в разговорите им свързани с алтернативните методи за популяризиране на изкуствата и музиката в частност и се явява естествено продължение на техните желания за професионално развитие, стремежи и възможности.

Александър Каланов-съсобственик на SoundCircle

Александър е съдружник и управител на професионално звукозаписно студио Pacific Studio повече от десет години. В ежедневните си срещи с любители и професионални музиканти разбира, че е необходимо се създаде пространство, в което тези хора да се срещат и да обменят опит и знания.

Адриан заема ръководна длъжност в голяма фирма развиваща своята дейност в сферата на IT технологиите. Като  меломан и баща на две деца, знае колко ползотворно може да е влиянието на музиката върху хората и особено за подрастващите.

Адриан Ангелов - Съосновател на академия Sound Circle

Процесът от идеята за музикална школа, през изчистването на концепцията и реализирането ѝ, отнема няколко години. Александър и Адриан се надяват, че са успели да положат началото на една добра практика, създавайки пространство, в което учители и ученици да се чувстват комфортно за да се развиват.

Да започваме

Изберете инструмент

Учители

Екипът на Sound Circle е подбран и съставен от преподаватели, повечето от които са действащи композитори и музиканти от класическата, поп и рок сцена. Всички те са обединени около идеята на школата, че музиката е необходима за емоционалното и духовно израстване на обществото и особено важна за подрастващите.

Всички преподаватели в Sound Circle имат педагогически опит, собствени методи на обучение и индивидуален подход към своите ученици. Те ще направят всичко по силите си за да ви накарат да се почувствате като у дома си, докато ви дават възможно най добрата музикална подготовка и знания по инструмента, който сте избрали.

Гьорги Георгиев – Áнтика

Пеене

Гьорги Георгиев – Áнтика

Гьорги Георгиев се занимава с музика и театър, сценична реч и пеене. Театралното му образование, работилниците и ателиетата, в които е участвал култивират в него умения и техники, които работят в синергия.

Симеон Минчев

КИТАРА

Симеон Минчев

Mузиката на първо място е забавна и развлекателна. Това подтиква любопитството и желанието да искаме да я изпълняваме и разбираме. Всеки може да се научи.