Halloween Voice Circle Party

Неделя – 31 Октомври 2021

Начало: 10:00 Край: 14:00

Вход Свободен!

за деца от 4 до 12 години

„Voice Circle“ е вокална група за деца с водеща на кръга Джорджия Павлова. Този Хелоуин ще се проведе специална Хелоуин вокална група, в която децата ще имат възможност да изпеят любимата си песен, да покажат своите костюми, да участват в групови вокални игри, да разгледат школата и може би дори да изплашат някой учител. По този начин ще разберат дали нашия вокален кръг е тяхното си „нещо“ и при интерес – биха могли да продължат посещенията си във вокалните групи при нас.

Събитието ще се проведе при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, броят на децата в групата е ограничен до 5. Само с предварително записване!

Какво постигаме чрез „Voice Circle“

Voice Circle“ е вокална група, която помага на децата да разширят границите на своите гласови възможности посредством игра. Подобрява се мелодичният и метроритмичен усет, чрез музикално общуване по веригата на участващите в кръга. Преминаването през различни видове игри, стимулира желанието на децата за движение и активност –  разширява тяхната физическа култура, която е тясно свързана със звукоизвличането и качеството на тона. Впоследствие, децата придобиват основни възприятия и певчески навици, като  звуковисочинен слух, точно интониране,  усет за темпо и динамика, музикална памет, правилна певческа постановка и дишане, ясна артикулация, емоционална отзивчивост и артистичност.

Програма

„Voice Circle“ започва на всеки кръгъл час от 10:00ч. до 14.00 (последната група започва в 13.00h) и са с продължителност около 45 мин.
Всяка група е ограничена до 5 деца с оглед на противоепидемичните мерки.
В началото на групата всяко от децата е необходимо да представи по една песен индивидуално, а след това ще се премине към групови дейности.