Дръм Съркълс

Какво е Дръм Съркъл?

Дръм съркъл или т. нар. кръг от барабани е изживяване с цел докосване до музиката по интуитивен начин. Да се потопите в усещането за ритъм ще ви помогне да се освободите от стреса и разбира се, да се забавлявате. По своята същност Дръм Съркъл представлява група от хора, които импровизират с помощта на ударни и перкусионни инструменти като създават музика под формата на различни ритми, които се допълват. Групата оформя кръг, защото всички участващи са равни, а грешни ноти просто не съществуват. В тази музикална форма няма значение музикалното ниво или вярното свирене, а само забавлението и доброто настроение. Достатъчно е да се отдадете на ритъма, следвайки инстинктите си, а останалото ще дойде само.

Дали ви подхожда?

Независимо от вашата възраст можете да се включите в нашите Дръм Съркълс още днес. За да участвате не е необходимо да имате каквато и да е музикална подготовка. Ние ви гарантираме максимално вълнуващо изживяване, като за целта сме се погрижили нашите Дръм Съркълс да бъдат водени от едни от най-добрите перкусионисти. Тяхната задача е да ви покажат и потопят във вълнуващият свят на барабанните ритми.

Какъв е смисълът?

Освен че ще се забавлявате, имате възможност да се запознаете и общувате с други музикални ентусиасти. Развивате чувството си за ритъм и способностите си да работите в екип. Усещанията и емоциите, които изпитвате по време на Дръм Съркълс са винаги положителни, разтоварващи и сплотяващи. Именно затова Дръм Съркълс се използват за обучение и повишаване на концентрацията. Служат и като терапия против стрес и при хиперактивност. Изключително подходящи са за различни групови занимания като детски рожденни дни, тийм билдинг мероприятия и други събития, които целят сплотяване и сближаване на хората.

Вижте нашите предложения